Marco Giampaolo službeno otišao iz Sampdorije, uskoro postaje novi trener Milana

Subota, 15. lipnja 2019. 11:54 Napisao/la  SC

Nakon što su struku talijanskog velikana preuzeli Paolo Maldini i Zvonimir Boban, Giampaolo će biti zadužen njihove vizije na terenu pretvoriti u djelo

Marco Giampolo
Marco Giampolo

 

Marco Giampaolo u subotu je službeno postao bivši trener Sampdorije!

Prema najavama Giampaolo bi idućeg tjedna treao biti predstavljen kao novi trener Milana.

Nakon što su struku talijanskog velikana preuzeli Paolo Maldini i Zvonimir Boban, Giampaolo će biti zadužen njihove vizije na terenu pretvoriti u djelo.

Giampolo se sprorazumno rastao od Sampdorije nakon sastanka s predsjednikom Massimom Ferrerom.

- Zahvaljujemo Marcu na svemu što je učinio protekle tri sezone. Zajedno smo rasli i ostvarili zadovoljavajuće rezultate, želim mu sve najbolje u nastavku karijere. Njegov mandat bio je jako važan u projektu našega kluba, kazao je Ferrero.

Giampaolo je vodio Sampdoriju, Cagliari, Cataniju, Bresciju i Empoli, prema načinu razmišljanja 51-godišnji stručnjak očito se uklapa u viziju velikog Milana.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.