Leonardo Bonucci iznio zanimljive razlike između Maxa Allegrija i Maurizija Sarrija

Nedjelja, 07. lipnja 2020. 14:30 Napisao/la  SC
Leonardo Bonucci
Leonardo Bonucci

Stoper Juventusa Leonardo Bonucci iznio je zanimljivo viđenje razlika između Maxa Allegrija i Maurizija Sarrija.

Allegri je pet puta osvojio titulu prvaka, dvaput je igrao finala Lige prvaka, Sarri je ove sezone postao trener Juventusa:

- Allegri je vrlo dobar u kontroliranju svlačionice u najtežim trenucima sezone i u vođenju utakmica. On je pet godina ovdje bio gospodar u svakoj situaciji. Sarri je pažljiv, strastven taktičar, koji voli da njegove ekipe igraju dobar nogomet. Naučio je što znači biti trener Juventusa, otkako je s nama, vidim ga kako značajno raste. Ima veliko bogatstvo znanja, ali zna kako se treba preispitivati. Ima urođenu poniznost i razumije dinamiku ovog kolektiva, ugodno me iznenadio. Svakodnevno smo u kontaktu, znamo voditi duboke rasprave. On želi biti bolji isto kao što i ja želim bolje razumijeti njegov nogomet, koji je drugačiji od onoga koji sam poznavao, rekao je Bonucci.

Bonucci je jedan od najboljih europskih stopera zadnjih desetak godina, zanimljivo je saznati koje napadače danas najviše uvažava:

- Nemojte se iznenaditi ako kažem da je to Duvan Zapata. Velik je i bezobrazan, jak je, brz. Kad se suočim s njim, imam samo jednu misao u glavi. Sjajni igrači nadigraju vas čim izgubite fokus. Tu misao imam i na treningu s Ronaldom, Dybalom, Higuainom, Douglasom Costom. Ako niste sto posto, nadigrat će vas. Volio bih igrati s Ibrahimovićem. On je vođa, ima karakter i jak je. Bilo bi lijepo suočiti se s njim na treningu. On je pozitivna osoba. Na terenu igrači koji imaju karakter, koji su uvijek motivirani, daju momčadi jedinstveni podražaj, smatra Bonucci.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.