Serie A: Lazio uzaludno čekao na Olimpicu, Torino zbog karantene nije doputovao u Rim

Utorak, 02. ožujka 2021. 20:31 Napisao/la  SC
Nogometaši Lazia čekaju Torino na Olimpicu
Nogometaši Lazia čekaju Torino na Olimpicu

Utakmica 25. kola Serie A, između Lazia i Torina, otkazana je jer momčad Torina nije doputovala u Rim.

Torinske zdravstvene vlasti stavile su momčad Torina u karantenu zbog 10 testova pozitivnih na COVID-19, neki nogometaši zaraženi su britanskim sojem.

Udruženje prvoligaša znalo je za tu odluku, ali je odbilo unaprijed odgoditi utakmicu protiv Lazia smatrajući da je Torino svoj bonus iskoristio odgodom utakmice protiv Sassuola u prošlom kolu.

Torino je iz karantene trebao izaći u utorak u ponoć.

Slična  je bila situacija i s Napolijem, koji nije putovao na utakmicu u Torino protiv Juventusa.

Disciplinska komisija je presudila u korist Juventusa, ali se Napoli žalio arbitraži Talijanskog olimpijskog odbora (CONI), koja  je presudila da Talijanski nogometni savez mora poštivati odluke lokalnih zdravstvenih vlasti.

Ako utakmica bude registrirana u korist Lazia Torino će se sasvim sigurno žaliti i vrlo je izvjesno da će dobiti žalbeni postupak, a moguće je i da se utakmica odigra 7. travnja, budući da se u talijanskim medijima već spekulira s tim datumom.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.