×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Lazio s desetoricom preokrenuo protiv Cesene!

Petak, 10. veljače 2012. 07:07 Napisao/la 

Na svom Olimpicu Lazio je u prvom dijelu gubio 0:2 protiv Cesene, u 33. minuti isključen je Konko. U samo deset minuta domaćin stigao do velike pobjede.

Čudesnu utakmicu odigrao je Lazio protiv Cesene! Iako su gosti iz Toskane pretposljednji, iako je Lazio na vrhu, iako se očekivalo da će momčad Eduarda Reje lagano do pobjede, na kraju je Olimpico svjedočio dramatičnoj utakmici. U susretu 23. kola Serie A, sve je za domaćina krenulo katastrofalno. Prvo je Mutu u 14. minuti, na asistenciju Iaquinte doveo goste u vodstvo. Šok je "podebljan" u 33. minuti, kada je Konko, kao posljednji igrač obrane oborio Mutua, zaradio isključenje i "zaradio" jedanaesterac za Cesenu.

Siguran realizator bio je Iaquinta. Dakle, prvi dio 0:2 i igrač manje za Lazio. Malo, malo je bilo onih koji su vjerovali u preokret. A onda se dogodilo... U samo deset minuta drugog dijela Lazio, premda igrački deficitaran, jednostavno je pomeo goste. Prvo je u 53. minuti pogodio Hernanes za 1:2, potom je Lulić zabio za 2:2 u 61. minuti, a konačan nokaut za Cesenu stigao je u 63. minuti, pogotkom Kozaka za 3:2.

- Ova pobjeda je čudesna! Zapravo, vrijedna je kao da smo dobili derbi s Romom! Eto, tako ja to gledam. Znate i sami kako je teško igrati kada gubiš 0:2 i imaš igrača manje. A mi smo uspjeli preokrenuti. Čudo, čudo... - presretan je nakon susreta bio Reja. Lazio je ovom pobjedom dohvatio treće mjesto, Cesena ostaje 19.

Odigran i ostatak susreta 18. kola, Catania - Roma. Taj dvoboj se igrao 14. siječnja, ali je prekinut u 66. minuti, zbog nevremena. Strijelci su tada bili Legrottaglie (24') za Cataniu i De Rossi (29') za Romu. Ostali susreti 23. kola Serie A igraju se u subotu i nedjelju.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.