Javio se treći trener Serije A koji nije znao da ima koronavirus

Nedjelja, 07. lipnja 2020. 14:01 Napisao/la  SC
 Roberto D'Aversa
Roberto D'Aversa

Nakon trenera Atalante Giana Piera Gasperinija i trenera Fiorentine Beppea Iachinija, javio se treći trener u Seriji A zaražen koronavirusom.

Trener Parme Roberto D'Aversa potvrdio je da je bio pozitivan na testu, ali nije se testirao kada je prvi put osjetio simptome:

- Imao sam malu temperaturu par dana nakon utakmice sa SPAL-om (igrano 9. ožujka, op. a.). Nije bilo ništa ozbiljno, tako da nisam testiran i nismo mogli reći da li sam imao Covid-19 ili ne. Tek je proteklih dana potvrđeno da sam imao virus nakon što je nalaz krvi potvrdio prisustvo antitijela. Manje-više svake godine dobijem povišenu temperaturu u isto vrijeme, bio sam u karanteni sa svojom porodicom. Kao igrač i trener prije nisam mogao toliko vremena biti sa svojima, kaže D'Aversa.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.