Inter ne spušta cijenu za Lautara Martineza i namjerava zadržati Alexisa Sancheza

Petak, 19. lipnja 2020. 08:12 Napisao/la  SC
Alexis Sanchez
Alexis Sanchez

Inter ne spušta cijenu za Lautara Martineza koju Barcelona neće platiti, istodobno namjerava zadržati Alexisa Sancheza iz Manchester Uniteda.

Barcelona može kupiti Martineza na dva načina: da plati 111 mil. eura koliko iznosi fiksna odšteta ili da plati oko 90 mil. eura, a ostatak do 111 mil. eura kompenzira s igračem koji Inter želi dovesti.

Mjesecima nema pomaka u pregovorima što se odrazilo na Martinezovu formu, argentinski napadač očito je izgubio koncentraciju na posao kojim se bavi u Interu.

Inter je zaradio oko 60 mil. eura kada je Maura Icardija prodao PSG-u, milanski klub trenutačno nema potrebe prodavati igrače.

Naprotiv, trener Antonio Conte htio bi zadržati Alexisa Sancheza, koji igra za Inter kao posuđeni igrač Manchester Uniteda.

Alexis se nije baš naigrao za inter, teže se ozlijedio taman kada je počeo naslućivati zbog čega ga Manchester United plaća malo manje od 30 mil. eura godišnje.

Njegov ugovor s Manchester Unitedom traje do 2022. godine, Inter će pokušati dogovoriti produljenje posudbe.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.