Igor Tudor ponovo u kultnom klubu, navijači Juventusa nisu ga zaboravili

Ponedjeljak, 24. kolovoza 2020. 16:28 Napisao/la  SC
Igor Tudor
Igor Tudor

Igor Tudor u ponedjeljak se prvi put kratko družio s navijačima Juventusa, koji su u kamp-centru došli pozdraviti članove stručnog stožera Juventusa (fotografija dolje).

Pirlo i njegovi suradnici prvi su prošli liječničke preglede prije početka priprema za novu sezonu što je bila prilika za kratke pozdrave i zajedničko fotografiranje s navijačima.

O tome kakav je Igor Tudor trener mogu se čuti različita mišljenja, ali nitko ne može sporiti da je bio vrhunski igrač.

Tudor se na vrhunce karijere u dresu Juventusa prometnuo u najboljega igrača kultnog kluba i jednog od najboljih braniča na kontinentu.

Nakon što je na SP-u 1998 igrao kao igrač Hajduka, Tudor je 1999. godine otišao u Juventus unatoč tome što je Borussia Dortmund nudila Hajduku dosta više novaca.

Osam godina Tudor je bio igrač Juventusa, kratko je bio na posudbi u Sieni, kada se vraćao u formu nakon izbivanja.

Dvaput je bio talijanski prvak, jednom je igrao u finalu Lige prvaka (2003.), koje je Juventus od Milana izgubio nakon izvođenja jedanaesteaca.

U to doba Tudor je bio standardni stoper u paru s Cirom Ferrarom.

Ukratko, Tudor je tijekom karijere postao igračka institucija jednog od najvećih klubova na svijetu

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.