Igor Tudor na prvoj konferenciji za novinare govorio o svom karakteru

Subota, 23. ožujka 2024. 16:01 Napisao/la  SC
Igor Tudor na prvoj konferenciji za novinare govorio o svom karakteru
Foto: FCLazio/Facebook

Igor Tudor održao je prvu konferenciju za novinare kao trener Lazija, ovako je odgovorio na pitanje koliko će mijenjati načine igre.

- Jako poštujem Maurizija Sarrija, ispisao je povijest svojim nogometom, zbog čega radije ne komentiram prošlost. Svaki se trener mora prilagoditi kvaliteti igrača koje ima na raspolaganju. Vidjet ćemo kako će Lazio izgledati, moram procijeniti. Jasno je da trener bira igrača na temelju vlastitog načina igre. Bit ćemo oprezni, nastojat ćemo brzo napraviti procjenu, a onda se možda prilagoditi na ljeto, rekao je Tudor.

Na pitanje vidi li sebe kao tešku osobu, Tudor je odgovorio:

- Ne! To je loš opis! Moraš biti sve, pokazati batinu i mrkvu. U četiri dana ovdje nisam morao povisiti glas. U Italiji postoji velika kultura rada. Radio sam u mnogim zemljama, ali ni u jednoj nije kao kod nas, rekao je Tudor.

Igor Tudor u Serie A vodio je momčadi Udinesea i Verone, u Lazio je došao iz Marseillea.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.