Hoće li Gian Piero Gasperini ostati veliki trener za male klubove?

Utorak, 16. travnja 2024. 13:06 Napisao/la  SC

Gasperini na klupi Atalante sjedi od ljeta 2016. godine, stvorio je imidž trenera koji zna kako se u malom klubu stvara velika momčad

Hoće li Gian Piero Gasperini ostati veliki trener za male klubove?

Gian Piero Gasperini je izgledni kandidat za novog trenera Napolija!

Atmosferu u Bergamu prije utakmice protiv Liverpoola poremetili su talijanski mediji, koji su na naslovnicama objavili vijest da je trener Atalante postao prvi izbor vlasnika Napolija Aurelija De Laurentiisa.

Puno se imena spominje u De Laurentiisovim planovima (Italiano, Piolli, Allegri...), ali Gasperini slovi kao prvi pick!

Atalanta se još uvijek nalazi u trima natjecanjima (kup, Europska liga, Serie A), momčad pri kraju sezone igra na visokoj razini iako je protiv Verona odigrala 2:2.

- Verona je uspjela postići dva gola u četiri minute, Liverpool je zabio tri pogotka u šest minuta u finalu Lige prvaka protiv Milana! Znali smo da nakon Anfielda nije gotovo, četvrtak će biti povijesni dan za grad, klub i naše igrače. Znamo da je potrebna još jedna velika izvedba, ali cilj je toliko prestižan da ćemo naći energije, naglasio je Gasperini koji odbija komentirati medijske spekulacije o odlasku iz Bergama.

Gasperini na klupi Atalante sjedi od ljeta 2016. godine, stvorio je imidž trenera koji zna kako se u malom klubu stvara velika momčad.

U Interu je svojedobno izdržao svega nekoliko mjeseci, nikada duže nije radio u velikom klubu.

O njemu ovisi hoće li ostati veliki trener za male klubove ili će prihvatiti ponudu Napolija.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.