Gigi Buffon: Igrat ću do lipnja 2023. godine, a možda prestanem i za četiri mjeseca

Srijeda, 03. ožujka 2021. 17:26 Napisao/la  SC
Gigi Buffon
Gigi Buffon

Gigi Buffon planira igrati nogomet do lipnja 2023. godine, otkrio je u razgovoru za The Guardian.

- U mojoj glavi zaista postoji određeno kada će biti kraj, a to je lipanj 2023. godine. To je makismum, iako bih mogao prestati i za četiri mjeseca, poručio je Buffon.

- Kažu da se u mojim godinama pad događa odjednom, a osjećaji koje imam u sebi ne tjeraju me da pomislim da će doći do toga. Jako vjerujem u sudbinu. Kada mi je Juventus ponudio priliku da se vratim pomislio sam: „Nikad se ne zna, možda postoji razlog, nešto zbog čega bih se trebao vratiti, još jedna sjajna priča!“. Stoga, moram biti iskren, postoji onaj dio vezan uz ego kojega svi mi imamo.

Buffon je sa svojim današnjim trenrom dijelio svlačionicu.

- U očima drugih ljudi on će uvijek biti šef. To je stvar uloge, poštovanja i inteligencije. Sve dok smo na terenu on ima jednu, ja drugu ulogu. Kada napustimo teren i izađemo zajedno opet možemo biti Gigi i Andrea, zaključio je Buffon.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.