Gennaro Gattuso razočaran postupcima predsjednika Aurelija De Laurentiisa

Ponedjeljak, 01. veljače 2021. 09:16 Napisao/la  SC
Gennaro Gattuso
Gennaro Gattuso

Gennaro Gattuso dvjema pobjedama, u kupu i prvenstvu, opet je dobio malo mira!

Medijske spekulacije o njegovoj smjeni pojave se nakon svakog poraza:

- Mediji me svakodnevno "kolju", kao da smo drugi na dnu, a ne na vrhu ljestvice. Sada sm pobijedili, čim izgubim sljedeću utakmicu, opet će se raspravljati o mojoj smjeni, kaže Gattuso.

Trener Napolija naglašava da je njegov odnos s predsjednikom Aureliom De Laurentiisom ipak narušen otkako se pojavila informacija da je predsjednik razgovarao s mogućnim nasljednikom Rafom Benitezom:

- Naš je odnos uvijek bio dobar, ali ne mogu poreći da sam razočarana nakon sve što se dogodilo zadnjih dvadesetak dana. Nisam licemjer! Ali postoji veliko poštovanje. Nikad mi nije ništa uskratio. Ja sam njegov zaposlenik, zamolio sam ga da dovede Bakayoka i on mi ga je doveo, ima moje veliko poštovanje. Ali, prema mojem mišljenju loše je to odradio i točka. Nisam sebi nikada dopustio da pregovaram s drugim klubovima. Zvali su me, preskočio sam neke sastanke, jer sam osoba kakva jesam, naglasio je Gattuso.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.