Edin Džeko uvjeren da Roma u polufinalu može izbaciti Manchester United

Petak, 16. travnja 2021. 15:08 Napisao/la  SC
Edin Džeko
Edin Džeko

Edin Džeko uvjeren je da Roma može proći Manchester United u polufinalu Europske lige.

Roma se u polufinale plasirala preko Ajaxa, Džeko je u uzvratnom susretu bio strijelac.

- Malo smo patili, ali smo na na kraju smo uspjeli i to je najvažnije. Momčad je pokazala karakter, nakon što smo primili pogodak nismo posustali kao u nekim dosaašnjim utakmicama, vratili smo se na pravi način. Mislim da smo zaslužili mjesto u polufinalu, rekao je Džeko. 

Roma je ove sezone pobijedila u 12 od svojih 14 utakmica Europske lige, otvoreno je pitanje mogu li se suprotstaviti Manchester Unitedu.

- Ako smo u polufinalu, onda naravno možemo. Sigurno nije bio lak put, jer su Braga, Šahtjor Donjeck i Ajax u osnovi bili najteži protivnici koje smo mogli dobiti. Sad smo suočeni s još jednim velikim imenom, ali i Roma je veliko ime i moramo dati sve da dođemo do finala.

Iza Džeke je teško razdoblje, ali svađa s trenerom Fonsecom je sada iza njega, iako je ostao bez kapetanske vrpce.

- Ovo mi je šesta godina u Rimu, bilo je uspona i padova, ali ova sezona mi je iz osobnih razloga najteža do sada. Ne volim gledati u prošlost, dogodilo se ono što se dogodilo, moramo gledati u budućnost. Bila mi je čast biti kapetan Rome, ali ja igram za Romu, a ne za traku. Uvijek ću davati sve od sebe, bez obzira bio ja kapetan ili ne, zaključio je Džeko.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.