×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Capello: Povratak u Italiju? Hvala, ali ne hvala

Subota, 11. veljače 2012. 11:03 Napisao/la 

Bivši izbornik Engleske demantirao je špekulacije kako će se vratiti trenerskom poslu u Italiji.

Nije dugo trebalo da se Fabio Capello oglasi, nakon što je napustio mjesto izbornika Engleske. Logično, odmah nakon abdikacije, pojavila su se naklapanja i brojne špekulacije gdje će, zapravo, Capello "liječiti rane" nakon odlaska s Otoka. Spominjali su se Anži, Tottenham, Chelsea, Inter... Iako nije rekao kamo će, Capello je rekao kamo - neće.

- Povratak u Italiju? Ne, nema šanse, u ovom trenutku je to jednostavno nemoguće. Nemam namjeru preuzeti niti jedan talijanski klub. Mislim da ću se najprije dobro odmoriti. Zašto sam otišao iz Engleske? Nema tu nikakve misterije, niti bijega. Jednostavno, imao sam nesporazum sa Savezom, koji je bio prevelika prepreka za nastavak normalne suradnje. - rekao je Capello.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.