Aurelio De Laurentiis pojasnio Florentinu Perezu svoj stav prema Superligi

Petak, 09. veljače 2024. 13:26 Napisao/la  SC
Aurelio De Laurentiis i Florentino Perez
Aurelio De Laurentiis i Florentino Perez

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis otkrio je da se prije nekoliko mjeseci sastao s Florentinom Perezom u Alicanteu, tema je bila Superliga:

- Nikada nisam branio Superligu, već sam se borio za demokratsku prirodu nogometa i slobodu tržišta. Kada sam se sastao s Florentinom Pérezom u Alicanteu, rekao sam mu da je on zaslužan za pokretanje Superlige. Florentino već ima gotovu projekciju za novo natjecanje u kojemu bi svaki klub mogao prihodovati 100 mil. eura godišnje. Međutim, rekao sam mu da je ideja Superlige pogrešna, da moramo razmišljati o paralelnoj ligi. Nacionale lige imaju prednost nad svime, pa i nad natjecanjima reprezentacija, jer poštujemo navijače, kazao je vlasnik Napolija.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.