Aurelio De Laurentiis dovodi dvojicu stručnjaka najzaslužnijih za uspon Lazija

Srijeda, 31. ožujka 2021. 16:58 Napisao/la  SC
 Igli Tare i  Simone Inzaghi
Igli Tare i Simone Inzaghi

Aurelio De Laurentiis mijenja sportsku i poslovnu politiku Napolija.

Poznato je da trener Gennaro Gattuso odlazi na kraju sezone s kojom De Laurentiis nije zadovoljan, vlasnik Napolija uložio je previše novaca da bi Napoli već u ožujku ostao bez šansi osvojiti trofeje u europskim natjecanjima i domaćem prvenstvu.

Prema talijanskim medijima, čini se da De Laurentiis na ljeto dovodi dvojicu stručnjaka najzaslužnijih za uspon Lazija proteklih sezona.

Sportski direktor Igli Tare i trener Simone Inzaghi trebali bi preuzeti brigu oko sportske politike Napolija, koji ima puno veći budžet od Lazija.

Inače, vrijednost momčadi Napolija pala je za cca. sto milijuna eura nakon ispadanja iz Europske lige od Granade, sada prema transfermarktu iznosi 533 mil. eura.

Momčad Lazija vrijedi 345 mil. eura.

Napoli na ljestvici Serije A na 5. mjestu ima (53) četiri boda više od Lazija.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.