ANTE REBIĆ Zlatan je jedan od najvažnijih igrača u povijesti talijanskog nogometa

Utorak, 28. travnja 2020. 11:54 Napisao/la  SC

Da budem iskren, uvijek sam vjerovao u sebe. Pioli mi je dao priliku u nekoliko utakmica zaredom i pokušao sam to maksimalno iskoristiti, kaže napadač Milana

Ibrahimović i Rebić
Ibrahimović i Rebić

Ante Rebić postao je u nastavku prekinute sezone jedan od stožernih igrača Milana.

- Konačno sam  dobio priliku igrati nekoliko utakmica zaredom i uspio sam pokazati što mogu. Iskoristio sam priliku. Očekivao sam da ću biti u ovakvoj formi, posljednje tri sezone igrao sam praktički bez prekida i to vrlo dobro. Jedva sam dočekao priliku da se dokažem u Milanu, utakmica protiv Udinesea bila je šansa koja mi je bila potrebna, rekao je Rebić za La Gazzetta dello Sport.

Kada je trener Stefano Pioli preuzeo momčad promijenio je način igre dolaskom Zlatana Ibrahimovića uz kojega se Rebić prometnuo u strijelca sedam golova u svim natjecanjima.

- Da budem iskren, uvijek sam vjerovao u sebe. Pioli mi je dao priliku u nekoliko utakmica zaredom i pokušao sam to maksimalno iskoristiti. Izgubili smo previše bodova na početku sezone, ali mislim da ova momčad ima kvalitetu za visoki plasman, vidjeli smo da možemo ravnopravno igrati protiv svih protivnika, naglašava Rebić.

Unatoč dobrim igrama moguće je da Rebić iduće sezone ne igra za Milan, krajem sezone istječe mu posudba, Eintracht traži 40 mil. eura za otkup ugovora:

- Odluka nije na meni. Prerano je govoriti o budućnosti, jer ovo što se događa oko nas pokazuje da se ništa ne može predvidjeti u životu. Morat ćemo pričekati i vidjeti, kaže Rebić.

Milan bi mogao stati bez dvojice najboljih napadača, Ibrahimoviću također istječe ugovor na kraju sezone:

- Ibrahimović je za nas vrlo važan igrač, jedan je od najvažnijih igrača u povijesti talijanskog nogometa. Njegov karakter i prisutnost u svlačionici pomažu momčadi. Ima jako puno kvaliteta koji nam pomažu da bolje igramo, zaključio je Rebić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.