DIREKTORIMA UNATOČ

Andrea Agnelli vraća Maxa Allegrija

Ponedjeljak, 05. travnja 2021. 01:06 Napisao/la  SC

Pavel Nedvěd i Fabio Paraticci odlaze?!

Agnelli i Allegri
Agnelli i Allegri

Massimiliano Allegri spominje se kao novi trener Juventusa.

Allegri je zajedno s predsjednikom Andreom Agnellijem gledao gradski derbi, Juventus i Torino odigrali su neodlučeno (2:2), nastavio se niz slabih igara i rezultata Juventusa.

Predsjednik Juventusa i bivši trener utakmicu su gledali u Agnellijevu domu, što je odmah potaknulo spekulacije da se Allegri vraća na klupu Juventusa.

Ima jedan problem!

Allegri je smijenjen nakon što je osvojio pet uzastopnih titula prvaka zbog toga jer nije uspio osvojiti Ligu prvaka, tada su standardni bili jako visoki.

Praktično je smijenjen odmah nakon ispadanja Juventusa u četvrtfinalu Lige prvaka od Ajaxa, javna je tajna da su direktori Pavel Nedvěd i Fabio Paraticci natjerali Agnellija da otkaže suradnju Allegriju.

Nedved i Paraticci nisu u dobri odnosima s Allegrijem, njihova suradnja nije realna opcija.

Budući da su Nedved i Paraticci i dalje vodeći ljudi Juventusa zaduženi za struku, Agnelli je svjestan što mora učiniti.

Agnelli se sigurno ne bi odrekao Nedveda i Paraticcija zbog toga, jer snose dio odovornosti za angažmane Maurizija Sarrija i Andrea Pirla, dvojicu trenera koji su naslijedili Allegrija.

Izvjesno je da ih se morati odreći ako Allegri opet sjedne na klupu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.