Redknapp: Modrić je vrhunski igrač i zaslužuje takav ugovor

Utorak, 22. studenog 2011. 11:56 Napisao  Marko Babić

Harry Redknapp, trener Tottenhama, izjavio je da uskoro očekuje da Luka Modrić potpiše novi dugogodišnji ugovor sa Spursima.

Luka Modric
Luka Modric Foto: google.hr

Modrić je bio u središtu zbivanja uoči sezone kada je najavio da želi napustiti Spurse, a najveći interes pokazao je Chelsea koji je poslao nekoliko službenih ponuda, no ni 40 milijuna eura nisu bili dovoljni da se slomi Daniel Levy, predsjednik Tottenhama.
- Vjerujem da će predsjednik uskoro dogovoriti novi ugovor s Modrićem. Moramo paziti na njega, on je odličan igrač, na vrhunskoj razini. Ako vrijedi 45 milijuna eura, onda ga moramo i pošteno platiti. Ako je dobar igrač, mora imati i dobru plaću - dodao je Redknapp koji je bio impresioniran igrom hrvatskog reprezentativca u pobjedi nad Aston Villom 2:0.
- Luka je bio sjajan, on i Scott Parker su u paru djelovali jako moćno. Volim kako Modrić igra, on je sjajan kao igrač i osoba - zaključio je Harry Redknapp.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.