Premierliga: Liverpool se vratio pobjedama, Man United i Chelsea bez golova

Subota, 24. listopada 2020. 15:28 Napisao/la  SC
Firmino postiže pogodak za 1:1
Firmino postiže pogodak za 1:1

Manchester United i Chelsea odigrali su na Old Traffordu utakmicu bez golova tijekom koje je Mateo Kovačić sjedio na klupi.

Liverpool se vratio pobjedama. 

Nakon šokantnog poraza od Aston Ville (7:2) i remija s Evertonom (2:2) momčad Jurgena Kloppa bila je bolja od Sheffielda. 

Gosti su rano poveli, Berge je u 13. minuti realizirao najstrožu kaznu, ali su Firmino i Jota spriječili još jedno iznenađenje.

Nogometaši West Hama i Manchester Cityja odigrali su 1:1.

Antonio je doveo West Ham u vodstvo u18. minuti sjajnim škaricama na ubačaj Coufala, Foden je u 51. minuti poravnao rezultat.

West Ham i Manchester City ostali su tako u sredini ljestvice, obje momčadi imaju po osam bodova, jedina je razlika što Guardiolina momčad ima jednu utakmicu manje.

Utakmice 6. kola: West Ham -. Manchester City 1:1 (Antonio 18/Foden 51), Fulham - C. Palace 1:2 (Cairney 90+5/Riedewald 8, Zaha 64), Manchester United - Chelsea 0:0, Liverpool - Sheffield 2:1 (Firmino 41, Jota 64/Berge 13-11 m).

Poredak: Everton (5) i Liverpool 13, Aston Villa (5) 12, Leeds 10, Crystal Palace 10, Chelsea 9...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.