Tottenham pobjedom nad Evertonom postao ozbiljan kandidat za prvaka

Srijeda, 11. siječnja 2012. 23:58 Napisao/la  I. V.

Tottenham dostigao Manchester United na ljestvici, vodeći Manchester City ima prednost samo 3 boda. Prema Fergusonovu mišljenju Tottenham trenutno igra najbolji nogomet u ligi

Nogometaši Tottenhama pobijedili su Everton u utakmici 20. kola Premierlige, osvojili 45. bod čime su se izjednačili s Manchester Unitedom na drugoj poziciji. Vodeći Manchester City ima prednost od samo 3 boda čime Tottenham ističe ozbiljnu kandidaturu za titulu prvaka. To prije što je momčad Harryja Redknappa u usponu za razliku od dvaju Manchestera, što je prije nekoliko dana službeno potvrdio Sir Alex Ferguson. Menadžer Manchester Uniteda smatra da Tottenham trenutno igra najbolji nogomet u Premierligi.

Pobjedu protiv Evertona osigurali su pogoci Lennona (35) i Assou-Ekottoa (63). Nije više vijest da je Luka Modrić odigrao cijelu utakmicu, vijest bi bila da Modrić ne igra u vrhunskoj formi!

Poredak nakon 20. kola Premierlige: Man. City 48, Man. Utd. i Tottenham 45, Chelsea 37, Arsenal 36, Liverpool 34.....

U utakmici Carling cupa Liverpool je na  Etihad Stadiumu pobijedio (1:0) domaći Manchester City pogotkom Gerrarda (13) iz kaznenog udarca.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.