Sergio Aguero službeno objavio da odlazi na kraju sezone

Utorak, 30. ožujka 2021. 00:13 Napisao/la  SC
Sergio Aguero
Sergio Aguero

Sergio Aguero objavio je da napušta Manchester City na kraju sezone, ugovor mu istječe 30. lipnja 2021. godine.

Agureo odlazi kao slobodan igrač nakon 10 godina tijekom kojih je postao najbolji klupski strijelac svih vremena s 257 pogodaka u 384 nastupa.

Došao je 2011. godine, igrao je pod vodstvom Roberta Mancinija, Manuela Pellegrinija i Pepa Guardiole, osvojio je 13 trofeja među kojima su četiri naslova u Premierligi, pet ligaških kupova, jedan FA kup i tri Community Shieldsa.

Ove sezone 32-godišnji napadač igrao je svega 8 puta, dugo je izbivao zbog ozljede.

- Nastavit ću davati sve od sebe do kraja sezone kako bih osvojio još jedan naslov i donio još više radosti navijačima, napisao je Aguero na Twitteru.

Prema svemu sudeći, Aguero je otići s petom titulom prvaka, za njegove usluge zainteresirani su mnogi velikani među kojima se za sada spominju Barcelona, Juventus, Inter...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.