Scott Parker će na Boxing Day iz svog doma voditi Fulham protiv Southamptona

Četvrtak, 24. prosinca 2020. 19:42 Napisao/la  SC
Scott Parker
Scott Parker

Scott Parker, trener Fulhama, zbog koronavirusa neće u subotu na Boxing Day sjediti na klupi protiv Southamptona, ali to ne znači da neće voditi momčad.

Parker će to učiniti iz svog doma.

- Bit ću u stalnom kontaktu sa stožerom i imat ću otvorenu liniju s klupom. Na laptopu mogu gledati utakmicu iz različitih kuteva, a uopće ne sumnjam u stožer koji će biti tamo uz rub terena, rekao je Parker.

Trener Fulhama otkrio je kako su se odlučili na takav korak.

- Prvi lock-down nam je dao nekoliko ideja kako trenirati momčad na daljinu, ali ovo je ipak malo drugačije jer smo trenutačno u natjecanju. Sve će biti isto kao što je i inače, jedino što ovoga puta neću biti s njima na klupi. Svijet u kojem živimo naučio nas je kako na različite načine iskoristiti lošu situaciju pa ću iz svog doma učiniti sve što mogu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.