Roberto De Zerbi također odbio Bayern, čelnici bavarskog kluba nemaju veliki izbor

Ponedjeljak, 15. travnja 2024. 13:18 Napisao/la  SC
Roberto De Zerbi
Roberto De Zerbi

Nakon što je Xabi Alonso odlučio ostati u Leverkusenu, čelnici Bayerna okrenuli su se Robertu De Zerbiju:

- Osjećam se vrlo ugodno u Premierligi i ne planiram otići. Ne postoji klub koji me može dovesti, obvezao sam se Brightonu. Uživam u Brightonu, volim atmosferu na stadionu. U Engleskoj također imam priliku poboljšati svoje nogometne vještine, kazao je De Zebri.

Dvojica najvećih kandidata za trenera Bayerna otpali su zbog toga što ne želi otići iz svojih klubova prema kojima je Bayern nogometni div.

To dovoljno govori o ozračju u bavarskom klubu čelnici kojega  sve više priželjkuju povratak Juliana Nagelsmanna.

Nakon što je naprasno smijenjen u Bayernu, Nagelsmann je postao izbornik njmačke reprezentacije kojemu mandati ističe na kraju EP-a.

To ne znači da se želi vratiti u Bayer bez obzira što su iz kluba otišli ljudi koji su ga smijenili i doveli Thomasa Tuchela pod vodstvom kojega je Bayern ispao iz svih natjecanja.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.