Premierliga: Aston Villa postignula protiv Liverpoola čak sedam pogodaka

Nedjelja, 04. listopada 2020. 14:57 Napisao/la  SC

U nevjerojatnom kolu Tottenham postigao šest pogodaka protiv  Manchester Uniteda na Old Traffordu, Slaven Bilić doživio treći poraz

Ollie Watkins postigao hat-trick
Ollie Watkins postigao hat-trick

Aston Villa ostvario je nevjerojatnu pobjedu, u 4. kolu pobijedio je Liverpool s čak 7:2!

Aktualni prvak doživio je jedan od najtežih poraza u povijesti, Jurgen Klopp doživio je najteži poraz u karijeri.

Watkins je do poluvremena ostvario hat-trick, raspala se obrana Liverpoola već do odmora.

Aston Villa ostvarila je treću pobjedu u trećoj utakmici, Liverpool je ove sezone doživio prvi poraz koji igrači i Klopp nikada neće zaboraviti.

Slaven Bilić doživio je treći poraz ove sezone, Southampton je realtivno mirno osvojio tri boda protiv WBA.

Bilić nakon četiri kola ima samo jedan bod i čeka ga neizvjesna borba za ostanak.

West Ham je iznenadio Leicester, koji je doživio prvi poraz ove sezone.

Tottenham je razbio Manchester United na Old Traffordu, koji je od 28. minute igrao sa igračem manje nakon što je isključen Martial. 

U tim trenucima na semaforu je već stajalo 1:2 za goste. 

Sve je krenulo dobro za domaće koji su poveli u 2. minuti kada je Martial iznudio kazneni udarac koji je realizirao Bruno Fernandes.

Tottenhamu su trebale samo dvije minute da odgovori. Maguire je preslabo vratio loptu glavom prema De Gei, a Lamela je gotovo ukrao loptu koja se ipak odbija do Ndombelea koji zabija za 1:1.

U 7.minuti Tottenham stiže do preokreta. Kane brzo izvodi jedan slobodni udarac i dodaje u prostor Sonu koji zabija pored nemoćnog golmana Manchester Uniteda.

Lamela je na korneru gurnuo Martiala koji ga je lagano pljusnuo po licu, a to je bilo dovoljno sucu Tayloru da Francuzu pokaže direktan crveni karton, što se pokazalo prijelomnim trenutkom. 

Son je u 38. minuti vratio uslugu Kaneu koji zabija za 3:1, a sjajno poluvrijeme za londonski klub zaključuje Son novim golom u 37. minuti nakon sjajnog proigravanja Auriera.

U drugom dijelu je Solskjaer čak pokušao i zatvoriti utakmicu s obzirom na to da je Brunu Fernandesa zamijenio McTominayom. Ipak, već u 51. minuti Tottenham je zabio peti gol. Hojbjerg je dao sjajnu loptu iza čitave obrane, a Aurier je nakon asistencije upisao i pogodak.

Utakmica se malo smirila, ali je u 79. minuti Pogba skrivio kazneni udarac koji je u pogodak pretvorio Kane.

Ovim je izjednačen najgori poraz Uniteda u Premiershipu, istim rezultatom pobijedio ih je i City u sezoni 2011./12.

Utakmice 4. kola: Leicester - West Ham 0:3 (Antonio 14, Fornals 34, Bowen 83), Southampton - WBA 2:0 (Djenepo 41, Romeu 69), Manchester United - Tottenham 1:6 (Fernandes 2-11m/ Ndombele 4, Heun-Min 7, 37, Kane 30, 79-11m, Aurier 51), Aston Villa - Liverpool 7:2 (Watkins 4, 22, 39, McGinn 35, Barkley 55, Grealish 66, 75/Salah 33, 60)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.