ENGLESKO PRVENSTVO

Aguero zabio pet golova, Biliću bod

Subota, 03. listopada 2015. 18:01 Napisao  Patrik Mršnik

Rezultati 8. kola: Manchester City - Newcastle 6:1, Sunderland - West Ham 2:2

Manchester City je na krilima fantastičnog Agüera, koji je zabio pet golova, razbio Newcastle 6:1. Iako je City krenuo ofenzivno od prve minute te imao lijepe prilike preko De Bruynea i Agüera gosti su prvi poveli. Igrala se 18. minuta kada je Mitrović zabio nakon asistencije Wijnalduma. Mitrović je u 27. minuti mogao zabiti i drugi gol, ali ovog puta fantastično mu je obranio Hart.

Građani su do zasluženog izjednačenja stigli u 42. minuti kada je Fernandinho spustio za Agüera, a Argentinac iz blizine pogađa za 1:1. Potpuni preokret Cityju donio Agüero u 49. minuti. Pogodio je Argentinac uz pomoć braniča svraka s 15 metara. Samo minutu kasnije Argentinac je kompletirao hat-trick, ovog puta na asistenciju Silve.

U 53. minuti već je bilo 4:1, a sjajno je iz voleja sa sedam, osam metara zabio De Bruyne. Agüero je u 60. minuti zabio i četvrti gol. Argentinac je zabio preciznim udarcem s 15 metara. Show napadača građana nastavio se u 62. minuti kada je iz blizine zabio i peti gol.

Bournemouth i Watford su odigrali bez pobjednika 1:1. Domaćin je 1:0 poveo u 29. minuti kada je Murray pogodio nakon asistencije Ritchieja. Watford je izjednačio nakon velike greške domaće obrane u 45. minuti, a strijelac je bio Ighalo. Stoke je do minimalne pobjede kod Aston VIlle stigao golom Arnautovića u 55. minuti.

Nakon poraza od Arsenala, nogometaši Leicestera su se vratili na pobjednički kolosijek slavljem kod Norwicha 2:1. Lisice su prepustile gostima loptu, ali su bile jako opasne iz kontre. Iz jedne takve dobili su jedanaesterac koji je sigurno u 27. minuti realizirao Vardy.

Leicester je vodstvo udvostručio na početku nastavka kada je pogodio Schlupp. Kanarinci su smanjili u 68. minuti preko Mbokanija. Kramarić nije bio ni na klupi. U prvoj utakmici dana Crystal Palace je golovima Bolasieja i Cabayea u nastavku utakmice dobio WBA.

Premierliga - 8. kolo, rezultati: Manchester City - Newcastle 6:1 (Aguero 42, 49, 50, 60, 62, de Bruyne 53/Mitrović 18), Sunderland - West Ham 2:2 (Fletcher 10, Lens 22/Jenkinson 45+1, Payet 60), Norwich - Leicester 1:2 (Mbokani 68/Vardy 28-11m, Schlupp 47), Bournemouth - Watford 1:1 (Murray 28/Ighalo 45), Aston Villa - Stoke 0:1 (Arnautović 55), Crystal Palace - WBA 2:0 (Bolasie 68, Cabaye 89-11m)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.