Premierliga: Aguero hattrickom donio pobjedu Manchester Cityu protiv Arsenala

Nedjelja, 03. veljače 2019. 17:12 Napisao/la  SC
Sergio Aguero (Manchester City)
Sergio Aguero (Manchester City)

Pogotkom Rasforda na asistenciju Pogbe u 9. minuti susreta, Manchester United pobijedio je Leicester i osvojio tri nova boda.

Sedma je to pobjedaUniteda u svim natjecanjima otkako ih je preuzeo Ole Gunnar Solskjaer.

Manchester United tako je nanizao pet gostujućih pobjeda u svim natjecanjima prvi put od listopada 2012. godine kada je klub vodio legendarni Škot sir Alex Ferguson.

Manchester City je u derbiju 25. kola Premier lige na domaćem terenu pobijedio Arsenal 3:1, a najzaslužniji za laganu pobjedu bio je Sergio Aguero koji je zabio tri gola.

Aguero je mrežu Arsenala načeo već u prvoj minuti isprativši centaršut u kaznenom prostoru i pogodivši glavom.

Arsenal se oporavio deset minuta kasnije kada je Nacho Monreal dobro skočio na loptu nakon kornera, prebacio u šesnaesterac gdje ju je glavom u mrežu spremio Koscielny za 1:1.

Domaće ponovno u vodstvo dovodi Aguero na asistenciju Sterlinga u 44. minuti za 2:1.

Treći pogodak Aguero je zabio tijelom za 3:1 u 61.

Utakmica 25. kola: Leicester - Manchester United (Rashford 9), Manchester City - Arsenal 3:1 (Aguero 1, 44, 61/ Koscielny 11)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.