Premierliga: Chelsea ispred West Hama, Liverpool u 96. ostao bez pobjede

Subota, 24. travnja 2021. 15:23 Napisao/la  SC
Mo Salah
Mo Salah

Chelsea je pobjedom stekao tri boda prednosti pred West Hamom u borbi za mjesto u Ligi prvaka, Mateo Kovačić nije igrao zbog ozljede.

Liverpool i Newcastle remizirali su u 33. kolu Premierlige na Anfieldu.

Domaćini su već u trećoj minuti poveli preko Salaha, nakon toga su se redale prigode pred vratima gostiju, ali lopta nije htjela u mrežu.

Na kraju se Redsima osvetila revija promašaja, u drugoj minuti sudačke nadoknade vremena prvo je poništen pogodak Wilsona zbog igranja rukom, a onda je u šestoj minuti sudačke nadoknade vremena Willock Newcastleu donio bod protiv nesuđenog superligaša, koji je iz kola u kolo sve dalje od Lige prvaka.

Utakmice 33. kola: Liverpool - Newcastle 1:1 (Salah 3/Willock 90+6), West Ham - Chelsea 0:1 (Werner 43), Sheffield Utd. - Brighton 1:0 (McGoldrick 19)

Poredak: Manchester City 77, Manchester United 66 (32), Leicester 59 (32), Chelsea 58, West Ham 55, Liverpool 54...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.