Otpisani Cole Palmer postigao čak četiri pogotka i dostigao Erlinga Haalanda

Ponedjeljak, 15. travnja 2024. 23:15 Napisao/la  SC

Da je Palmer imao minute koje sam dao Philu Fodenu, bio bi ovdje! Ali ja mu ih nisam dao, to je moja odgovornost, kaže Guardiola

Cole Palmer
Cole Palmer

Cole Palmer postigao je čak četiri pogotka u pobjedi Chelseaja protiv Evertona, 21-godišnji napadač igra sjajnu sezonu.

Palmer se nakon 33. kola izjednačio na vrhu strijelaca s Erlingom Haalandom, obojica su postignula po 20 pogodaka.

Povrh toga, Palmer je čak 9 puta asistirao (Haaland 5), netko je ipak u momčadi Chelseaja ove sezone na vrhunskom nivou.

 - Želio je veću minutažu nego prošle sezone, potpuno razumijem. Da je Palmer imao minute koje sam dao Philu (Fodenu, op.a) od početka, Cole Palmer bi bio ovdje! Ali ja mu ih nisam dao, to je moja odgovornost. Zašto? Zbog Bernarda (Silve), Riyada (Mahreza), Phila. U tom sam trenutku odabrao sam druge, kazao je Guardiola o Palmeru prije nekoliko tjedana.

- Želimo da mladi igrači  ostanu, nakon jedne sezone je lijepo, druge sezone je OK, ali treće sezone je: Želim igrati, ne želim sjediti na klupi! Kao klub to razumijemo. Dobili smo ponudu od vrhunskog kluba kao što je Chelsea i stvarno sam sretan zbog njega. U svim klubovima se događaju ovakve stvari. Znamo da je njegova kvaliteta i učinak ove sezone ogroman. Nisu to samo golovi i asistencije, to je kvaliteta. On je nevjerojatna prijetnja za protivnika, objasnio je Guardiola svoj promašaj!

Utakmica 33. kola: Chelsea - Everton 6:0 (Palmer 13, 18, 29, 64-11, Jackson 44, Gilchrist 90)

Prva tri Palmerova pogotka pogledajte  OVDJE, OVDJE i OVDJE

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.