MANCHESTER UNITED

Ole Gunnar Solskjaer privremeni menadžer

Srijeda, 19. prosinca 2018. 09:35 Napisao/la  SC

Mauricio Pochettino dolazi na ljeto

Ole Gunnar Solskjaer
Ole Gunnar Solskjaer

Ole Gunnar Solskjaer postaje privremeni menadžer Manchester United do ljeta, kada bi menadžer trebao postati Mauricio Pochettino.

To je otprilike sažetak planova na Old Trafdfordu nakon što je u utorak smijenjen Jose Mourinho.

Zanimljivo je da je na službenoj stranici već objavljeno da će Solskjaer biti privremeni trener, norveškom internacionalcu među prvima je čestitala norveška premijerka Erna Solberg!

Ubrzo je vijest povučena sa službene stranice, čestitku je s društvenih mreža povukla i norveška premijerka.

Netko je očito malo požurio!

Prema svemu sudeći bivši igrač Manchester Uniteda sjeda na klupu idućih dana.

Do kada će sjediti nije poznato!

Pochettino je prvi pick iako je menadžer Tottenhama nedavno potpisao četverogodišnji ugovor.

- Ne mogu odgovarati na takva pitanja, ovakve medijske spekulacije su sastavni dio posla, odgovorio je Pochettino na pitanje hoće li postati menadžer Manchester Uniteda.

Čelnici Manchester Uniteda odlučili su momčad povjeriti Solskjaeru i onda u idućih šest mjeseci u miru pronaći trajno rješenje.

Otkada se Sir Alex Feerguson povukao 2013. godine, Manchester United u pet godina promijenio je pet menadžera: David Moyes, Ryan Giggs, Louis Van Gaal, Jose Mourinho, Ole Gunnar Solskjaer...

Previše za klub koji misli ozbiljno!

Što se Solskjaera tiče, Norvežanin je igrao deset sezona na Old Traffordu, postigao je 128 pogodaka u 367 nastupa,  ostaje upamćen po pogotku u zadnjim trenucima finala Lige prvaka 1999. godine protiv Bayerna.

Norvežanin je 2011. preuzeo Molde s kojim je osvojio dva naslova norveškog prvaka, a nakon toga vodio je Cardiff City u Premierligi.

Dobio je otkaz 2014. godine, vratio se na klupu Moldea i sada bi trebao postati menadžer Manchester Uniteda.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.