Mauricio Pochettino: Tottenham je inspiracija za ostale klubove u Premierligi

Utorak, 30. srpnja 2019. 12:59 Napisao/la  SC
 Mauricio Pochettino
Mauricio Pochettino

 Mauricio Pochettino ostvario je na klupi Tottenhama povijesni uspjeh plasmanom u finale Lige prvaka.

Tottenham je uz Ajax bio najugodnije iznenađenje Lige prvaka prošle sezone, s obzirom na ulaganja londonski klub ne spada u TOP-20 europskih klubova:

- Klubovi poput Manchester Cityja ili Liverpoola troše godinama unazad, a ne samo otkako su tu Guardiola ili Klopp. Oni su puno uložili da bi bili danas gdje jesu. Mi smo daleko od toga. Tottenham je inspiracija za ostale klubove u Premierligi jer smo pokazali da se možemo boriti sa manje svega nego što drugi imaju. Najvažnija je kultura, filozofija koju zajedno stvaramo u klubu. Možda nećemo osvojiti neki trofej,  možda i hoćemo, blizu smo svakako. Možemo se nadmetati sa svima. Sa manje novca radimo više od naših rivala, kaže Pochettino.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.