Liverpool na aukciji prodaje zid prvaka, Kloppov trosjed i rukavicu Mikea Tysona

Srijeda, 10. veljače 2021. 14:47 Napisao/la  SC
Zid prvaka
Zid prvaka

Navijači Liverpoola iz cijelog svijeta moći će se 2. ožujka uključiti u aukciju niza predmeta što su se nalazili u njihovom starom trening kampu u Melwoodu.

Liverpool se u studenom prošle godine preselio u novi trening kamp u Kirkbyju, a sav višak namještaja i opreme iz bivšeg kampa sada ide na dobrotvornu aukciju za klupsku zakladu LFC, kojom klub pomaže lokalnu zajednicu.

Na aukciji će se naći više od 360 predmeta, od kojih će za neke trebati izdvojiti pozamašnu svotu novaca.

Najskuplji procjenjeni predmet je „zid prvaka“, tko želi na jednom mjestu imati srebrne siluete svih ikad osvojenih klupskih trofeja morat će za to izdvojiti od 7.500 do 15.000 funti.

Drugi najskuplji procjenjeni predmet (od 5 do 10 tisuća funti) je veliki znak Melwood trening centra, na trećem je mjestu (do 2 tisuće funti) veliki stol za konferencije za novinare.

Među zanimljivijim predmetima još se nalazi portret Juergena Kloppa, bijeli kožni trosjed iz Kloppovog ureda, velika karta Velike Britanije na kojoj je Klopp inzistirao po dolasku u klub, pikado, stol za stolni tenis, ali i jedna boksačka rukavica koju je potpisao Mike Tyson.

Možda bi ovaj primjer mogli slijediti i hrvatski klubovi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.