JURGEN KLOPP Bilo bi zanimljivo vidjeti Messija u Premierligi, volio bih to vidjeti

Petak, 28. kolovoza 2020. 19:13 Napisao/la  SC
Jurgen Kloop
Jurgen Kloop

Jurgen Klopp u petak je na konferenciji za novinare najavio sezonu, u najavio nije mogao izbjeći pitanja o Leu Messiju:

- Postoji li interes? Tko ne želi imati Messija u svom timu?! Ali, nema šanse! Brojevi apsolutno nisu za nas prihvatljivi, pa o tome uopće ne moramo razmišljati! Jasno je, nema šanse. Ali,... dobar igrač, da budem iskren, kazao je menadžer Liverpoola koji je ovako prokomentirao spekulacije da je Messi odabrao Manchester City zbog Pepa Guardiole:

- To bi očito pomoglo Manchester Cityu! Još bismo ih teže mogli pobijediti, a i ovako je već bilo vrlo teško. Za Premierligu bi to bilo sjajno! Mislim da bi pomoglo da najbolji igrač svijeta dođe u ligu. Bilo bi zanimljivo to vidjeti, Messi nikada nije igrao nigdje osim u Španjolskoj. Nogomet je ovdje drukčiji, pa bih zapravo to želio vidjeti. Ali nisam siguran hoću li to vidjeti, zaključio je Klopp.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.