Jose Mourinho: Neki igrači nisu sretni, ali kako da ih sve usrećim? Pa nisam čudotvorac

Petak, 11. prosinca 2020. 10:30 Napisao/la  SC
Jose Mourinho
Jose Mourinho

Tottenham Hotspur Josea Mourinha možda leti visoko u svim natjecanjima, ali portugalski izbornik priznao je da nije u mogućnosti usrećiti sve svoje nogometaše.

Pobjedom nad Antwerpenom Spursi su uhvatili prvo mjesto u svojoj skupini Europske lige, Mourinho niti minute  nije dao Delle Alliju, a Harry Winks je otišao direktno u tunel nakon što je izašao iz igre.

- Kako da usrećim sve igrače? Znam da nisu svi sretni, ali to je priroda nogometa. Nisam čudotvorac. Naravno da će oni koji su ostali sjediti na klupi biti nesretni, rekao je Mourinho nakon utakmice.

- Winks je otišao u tunel? Pa rekao sam igračima da idu na tuširanje, više volim da je otišao pod vrući tuš nakon što je izašao iz igre, nego da je po onom hladnom vremenu ostao na klupi. Uostalom, sretan sam što je otišao pod tuš, jer sam mu ja rekao da to učini. Poslušao me je, zaključio je Mourinho.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.