Gary Lineker se na Twitteru ismijava s Mourinhom: Ah, Alli mu je kriv!

Petak, 05. veljače 2021. 13:08 Napisao/la  SC
Jose Mourinho
Jose Mourinho

Nogometaši Tottenhama pretrpjeli su još jedan neuspjeh, momčad Josea Mourinha lakoćom je poražena od Chelseaja u londonskom derbiju.

Nogometaši Tottenhama 16. prosinca putovali su na Anfield kao premierligaški lideri, nakon toga su izgubili pet od devet odigranih utakmica, a nanizali su i tri uzastopna poraza što im se nije dogodilo od 2012. godine.

Mourinho je u pravu kada kaže da momčad trpi zbog ozljeda, iako se nakon utakmice protiv Chelseaja čini da nemaju baš svi isti status kod Mourinha.

- Sergio Reguilon znači nešto za naš napadački nogomet, Harry Kane znači nešto za naš napadački nogomet, Giovani Lo Celso znači nešto za naš napadački nogomet, a dobar Dele Alli, kojega doduše još ove sezone nismo vidjeli, također nešto znači. Naši igrači očito nemaju nešto da bi mogli mijenjati stvari, a očito je i samopouzdanje problem, rekao je Mourinho.

No, ova Mourinhova izjava izazvala je Garyja Linekera koji se njome ismijavao na Twitteru  napisavši kratko: Ah, Alli je kriv!

Alli je poraz od Chelseaja propustio zbog ozljede i definitivno ga čeka neizvjesna budućnosti u Tottenhamu, a pritom su Spursi blokirali mogućnost njegova odlaska na posudbu u PSG.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.