Jose Mourinho najavio utakmicu Tottenhama i Man. Uniteda na jedinstvenoj konferenciji za novinare

Četvrtak, 18. lipnja 2020. 18:21 Napisao/la  SC

Sportska javnost ostala prikraćena za uvijek zanimljive Mourinhove javne nastupe uoči utakmice u petak

Jose Mourinho ovako je razgovarao s novinarima
Jose Mourinho ovako je razgovarao s novinarima

Idućeg vikenda nastavlja se sezona u Premierligi, u petak se igra derbi 30. kola između Tottenhama i Manchester Uniteda.

Uoči prve utakmice u nastavku sezone u središtu pozornosti bio je Jose Mourinho, aktualni menadžer Tottenhama bivši je menadžer Manchester Uniteda s kojim se nije rastao u ljubavi.

Obje momčadi bore se za europske plasmane, Manchester United je stanku proveo na 5. mjestu s četiri boda više (45) od Tottenhama na 8. mjestu.

Totenham se stablizirao otkada je Mourinho u studenom prošle godine preuzeo momčad od Mauricija Pochettina, utakmica protiv Manchester Uniteda puna je naboja kao i svako Mourinhovo pojavljivanje pred novinarima...

Ovog puta sportska javnost ostala je prikraćena za uvijek zanimljive Mourinhove javne nastupe, Tottenham je uoči utakmice organizirao jedinstvenu konferenciju za novinare.

Zbog mjera zaštite, Mourinho je odgovarao na pitanja novinara koji su se javljali posredstvom video-linka, u sali za konferencije boravio je zajedno samo s klupskim glasnogovornikom i kamermanom.

Naravno da je takva interakcija umanjila draž Mourinhovih odgovora, čudna atmosfera uočljivo je zbunila menadžera Tottenhama, trebalo mu je malo vremena da se navikne na ovakvu komunikaciju koja bi trebala postati praksa dok se ne ukinu mjere zaštite.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.