Adebayor kolegama: Zarađujem 225, a ne 200 tisuća funti tjedno

Subota, 14. siječnja 2012. 11:07 Napisao  Marko Babić

Cijeloj priči prethodila je anegdota s treninga kada je Adebayor morao platiti kaznu od 50 funti jer je bio najslabiji igrač na treningu. Kako to nije napravio, suigrači su ga zezali kako to da ne može platiti 50 funti kada mu ugovor u Manchester Cityju jamči 200 tisuća funti tjedno

Harry Redknapp, trener Tottenhama, izjavio je da će Emmanuel Adebayor morati pristati na značajno smanjenje ugovora ako želi ostati na White Heart Laneu. Prema procjenama engleskih medija najveća plaća u redovima Spursa iznosi 70 tisuća funti tjedno, dok je Adebayor, koji je na White Heart Lane stigao na posudbu iz Manchester Cityja, u matičnom klubu ima zagarantiran tri puta veći iznos.

Cijeloj priči prethodila je anegdota s treninga kada je Adebayor morao platiti kaznu od 50 funti jer je bio najslabiji igrač na treningu. Kako to nije napravio, suigrači su ga zezali kako to da ne može platiti 50 funti kada mu ugovor u Manchester Cityju jamči 200 tisuća funti tjedno. Adebayor je samo dodao.

- Nemojte me vrijeđati, zarađujem 225 tisuća funti tjedno - ustvrdio je napadač Tottenhama na što je Redknapp dodao da taj iznos neće moći dobiti ako želi ostati u dresu Spursa.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.