Dejan Lovren kažnjen s dvije utakmice zabrane nastupa

Petak, 13. siječnja 2012. 14:19 Napisao  Marko Babić

Iako se Lovren ispričao nakon utakmice, hrvatski reprezentativac naknadno je kažnjen i neće moći igrati protiv Vendeea (22. siječnja) i Dijona (28. siječnja)

Disciplinska komisija Francuske nogometne lige kaznila je Dejana Lovrena, braniča Lyona s dvije utakmice zabrane nastupa. Hrvatski reprezentativac je 21. prosinca u utakmici protiv Valenciennesa udario šakom u vrat Davida Ducourtiouxa. Lovren je zapravo uzvratio braniču Valenciennesa koji ga je nagazio, a glavni sudac utakmice nije vidio taj incident.

Iako se Lovren ispričao nakon utakmice, hrvatski reprezentativac naknadno je kažnjen i neće moći igrati u francuskom kupu protiv četvrtoligaša Vendeea (22. siječnja), a preskočit će i ogled prvenstveni ogled protiv Dijona 28. siječnja.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.