Zinedine Zidane: Nisam katastrofalan trener, a sigurno nisam ni najbolji na svijetu

Subota, 17. travnja 2021. 14:25 Napisao/la  SC
Zinedine Zidane
Zinedine Zidane

Zinedine Zidane ne misli da je katastrofalno loš trener, ali ne misli niti da je najbolji na svijetu.

Uoči nedjeljne utakmice protiv Getafea na uobičajenoj konferenciji za novinare  bilo je dosta riječi o Zidaneovoj budućnosti u Real Madridu.

- Imam li sreće? Naravno da imam, imam sreće što radim u velikom klubu, odgovorio je Zidane kritičarima koji su njegov dosadašnji trenerski uspjeh sveli na čistu sreću.

- Ne mislim da sam katastrofalno loš trener, a sigurno nisam najbolji na svijetu. Možda stvari ne radite uvijek dobro, ali važno je da imate strast. Tada to može otići i u jednom i u drugom smjeru. Važno je svaki dan dati 100 posto, a ja to radim. I naročito moji igrači. Znam da svi vi novinari volite nogomet, osobno bih volio više razgovarati o nogometu, ali izgleda da je interes veći za nekim drugim stvarima, dodao je Zidane, koji o svojoj budućnosti u Madridu nije želio previše razgovarati.

- Ne gledam dalje od iduće utakmice. Možete imati ugovor na četiri ili pet godina i da sutra više niste trener. U ovom poslu ništa ne znate. Rekli ste da se treba riješiti Zidanea, a ja sam još uvijek tu. Ne znam što će se promijeniti za tri mjeseca ili godinu dana, rekao je Zinedine Zidane.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.