Zinedine Zidane: Nikada neću reći svojim igračima da odlazim

Ponedjeljak, 17. svibnja 2021. 10:10 Napisao/la  SC
Zinedine Zidane
Zinedine Zidane

Real Madrid u zadnjem kolu ima šanse postati prvak što ne priječi španjolske novinare da spekuliraju sudbinom Zinedinea Zidanea, koji se navodno već oprostio od igrača:

- Kako da svojim igračima kažem da sada odlazim, kada smo sve stavili na kocku? Kad govorite izvana, možete reći što god želite. Nikada to neću reći svojim igračima. Na kraju sezone ćemo vidjeti, ali sada sam fokusiran na posljednju utakmicu. Nepotrebno stalno razgovaramo o mojoj budućnosti, najvažnija je zadnja utakmica koju moramo odigrati, kazao je Zidane.

Real Madrid u zadnjem kolu u Madridu igra protiv Villarreala, koji se bori za plasman u Europsku ligu, dok Atletico s dva boda prednosti gostuje kod Valladolida, koji se bori za ostanak.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.