Zinedine Zidane ga udario automobilom, a on zatražio zajednički selfie

Četvrtak, 13. veljače 2020. 19:14 Napisao/la  SC
Sretnik kojega je Zidane udario automobilom
Sretnik kojega je Zidane udario automobilom Foto: www.marca.com

Ignacio Fernandez vozio se kroz Valdebebas u svom automobilu prošle subote, kada je doživio malu prometnu nezgodu.

Drugi automobil udario ga je u zadnji dio, vozač automobila bio je  trener Real Madrida Zinedine Zidane, koji se vozio prema trening-kampu.

- Čim sam ga ugledao, prepoznao sam ga i rekao: "Volio bih da sam vas upoznao u drugim okolnostima, ali ni ovaj nije loš", opisao je Ignacio Fernandez susret sa Zidaneom.

Zidane je odmah priznao krivicu, a kako bi osujetili medijski cirkus, Ignacio Fernandez pristao je da dokumente razmjene kasnije.

Ipak, nije sve prošlo tek tako.

Ignacio Fernandez zamolio je Zidanea za zajednički selfie:

- U suprotnom mi ljudi ne bi vjerovali da me udario Zidane! Vrlo je ljubazno pristao, skinuo je kapu i fotografirali smo se zajedno. Predstavnik kluba kasnije mi je rekao da je Zidane vrlo zahvalan što ga nisam zadržao jer je žurio na trening, kazao je voditelj trgovine namještajem iz Madrida.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.