Xavi osvojio prvu titulu katarskog prvaka bez poraza

Petak, 09. travnja 2021. 22:02 Napisao/la  SC

Xavi se povezivao s predsjedničkim kandidatoma Victorom Fontom, koji je izbornu kampanju temeljio na njegovu povratku u Barcelonu

Xavi
Xavi

Al Sadd je u petak u 22. kolu pobijedio Qatar SC rezultatom 3:0 i sezonu u Ligi 12 završio na impresivan način.

Xavi je na klupi katarskog prvaka odradio vrhunski posao, drugu sezonu u trenerskoj karijeri uspio je završiti bez poraza, odigrao je samo tri neodlučene utakmice.

Gol-razlika izgleda (77:14) fascinantno, što ukazuje da Xavi uživa u nogometu kao trener isto kao što je uživao kao igrač.

Xaviju je ovo prva titula prvaka Katara, momčad Al Sadda preuzeo je prije dvije godine nakon što je završio igračku karijeru.

Nekoliko se puta u istom razdoblju spominjao kao trener Barcelone, posebno se povezivao s predsjedničkim kandidatoma Victorom Fontom, koji je izbornu kampanju temeljio na njegovu povratku u Barcelonu.

Kao što je poznato, predsjednik Barcelone postao je Joan Laporta, Xavi je postao katarski prvak i izvjesno neće tako brzo otići iz Katara.

U 77 utakmica na klupi Al Sadda ostvario je 48 pobjeda i doživio 16 poraza.

Al Saad nije završio sezonu budući da se natječe u azijskog Ligi prvaka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.