Xavi: Igrali smo najgore što možemo, ja sam odgovoran, prihvaćam kritike

Ponedjeljak, 15. siječnja 2024. 10:01 Napisao/la  SC
Xavi
Xavi

Xavi radi i živi pod sve većim pritiskom, Barcelona je doživjela težak poraz (1:4) od Real Madrida u finalu Supercupa, sve su glasnije spekulacije o njegovoj smjeni:

- Razočaran sam i tužan, ali ovo je nogomet i danas se moramo pomiriti s teškim porazom. Šteta. Imali smo puno nade uoči utakmice. Startali smo loše, imali smo onda šansu vratiti se u igru, no kazneni udarac je prelomio utakmicu. Ni u jednom trenutku se na terenu nismo osjećali dobro. Real Madrid nam je napravio puno problema u tranziciji i kontranapadima. Ispričavam se navijačima. Doživio sam puno neuspjeha u Barceloni, ali jedno uvijek mogu reći – Barca će se vratiti. Igrali smo najgore što možemo, a na kraju se dogodio i najgori mogući scenarij za nas. Ja sam odgovoran. Prihvaćam kritike, a mi nastavljamo naporno raditi, kazao je Xavi nakon poraza.

Xavijev problem nije samo poraz u finalu, Barcelona je igrala tako taktički slabo da je Real Madrid uz malo više prisebnosti u završnici mogao pobijediti dvostruko većom razlikom.

 

 

Tablice omogućuje Sofascore