Sevilla ostala bez trenera, Ivan Rakitić emotivno preuzeo odgovornost

Nedjelja, 17. prosinca 2023. 09:51 Napisao/la  SC
Ivan Rakitić
Ivan Rakitić

Sevilla je doživjela poraz na svom terenu od Getafea (0:3), čak deset utakmica bez pobjede stajale su posla trenera Diega Alonsa, koji je dobio otkaz.

Jeda od rijetkih igrača Seville koji je nakon utakmice stao pred kamere bio je Ivan Rakitić, kapetan Seville u emotivnom obraćanju najavio je teške dane za klub:

- Kao kapetan momčadi odlučio sam obratiti se javnosti, kao kapetan imam najveću odgovornost u ekipi. Ovo je najteži trenutak u mojoj karijeri. Ispričavam se našim navijačima i obećavam da ćemo maksimalno raditi 24 sata u sedmici kako bismo poboljšali rezultate. Sada razmišljamo samo o Granadi, želimo pobijediti tu utakmicu, kazao je Rakitić između ostalog.

U nastavku sezone Sevillu čeka borba za ostanak, što nitko nije mogao očekivati do momčadi koja je prošle sezone osvojila Europsku ligu.

Rakitićevu izjavu možete čuti  OVDJE

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.