Sergio Ramos ponaša se drukčije na terenu i svlačionici, pogledajte njegove reakcije

Ponedjeljak, 23. listopada 2023. 14:59 Napisao/la  SC
Sergio Ramos ponaša se drukčije na terenu i svlačionici, pogledajte njegove reakcije

Nakon derbija Seville i Real Madrida (1:1), Sergio Ramos objavio je fotografiju iz svlačionice stadiona Ramón Sánchez Pizjuán s bivšim suigračima, Tonijem Kroosom i Lukom Modrićem.

- Dobro je vidjeti Kroosa i Modrića. Braćo moja. Nedostajete mi, braćo!, glasi poruka njegovim pratiteljima na Instragramu kojih ima čak 61,6 milijuna.

Sergio Ramos prvi put je igrao protiv nekadašnjeg kluba otkada se vratio u Sevillu, tijekom utakmice dizao je tenzije koliko je mogao i znao, odigrao je utakmicu na visokom nivou, posebice su bili zapaženi njegovi dueli s Judeom Bellinghamom.

Navijačima Real Madrida nisu bile baš drage njegove reakcije na terenu koje možete vidjeti   OVDJE

Negativni komentari na društvenim mrežama na kraju su nestali, kada se saznalo da je Sergio Ramos nakon utakmice proveo čak 45 minuta u svlačionici Real Madrida dres kojega je nosio 16 godina.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.