Sergio Ramos odbio ponudu Pereza, kapetan Reala iduće sezone igra zajedno s Messijem

Utorak, 05. siječnja 2021. 15:28 Napisao/la  SC

Navodno je predsjednik Real Madrida Florentino Perez rekao Sergiju Ramosu da bi u ovakvoj situaciji trebao prihvatiti ponudu iz Pariza

Sergio Ramos odbio ponudu Pereza, kapetan Reala iduće sezone igra zajedno s Messijem

Zinedine Zidane jasno je istaknuo svoje želje, trener Real Madrid očekuje da Sergio Ramos, Luka Modrić i Lucas Vazquez produlje ugovore.

Luka Modrić je dogovorio uvjete novog ugovora, Lucas Vazquez i Sergio Ramos odbili su prve ponude.

Španjolskim medijima zanimljiva je aituacija s kapetanom Real Madrida.

Sergio Ramos ima 34 godine, klub mu je ponudio jednogodišnji ugovor pod istim uvjetima kao do sada (12 mil. eura plaće), što je stoper Real Madrida odbio.

Nije problem u plaći nego u trajanju novog ugovora, Sergio Ramos očito se želi osigurati na duže razdoblje, Real Madrid ostaje dosljedan svojoj politici da sa starijim igračima potpisuje jednogodišnje ugovore.

Budući da mu ugovor istječe na ljeto, Sergio Ramos je od 1. siječnja stekao pravo potpisati ugovor s novim klubom.

Tu je počeo zaplet nove medijske sapunice, pojavila se spekulacija da bi Sergio Ramos iduće sezone mogao igrati u PSG-u zajedno s Leom Messijem!

Poznato je da u ovom trenutku svega nekoliko velikih klubova ne osjećaju posljedice koronakrize, pretežito je riječ o klubovima u arapskom vlasništvu.

PSG sigurno može platiti više nego Real Madrid, navodno je predsjednik Real Madrida Florentino Perez rekao Sergiju Ramosu da bi u ovakvoj situaciji trebao prihvatiti ponudu iz Pariza.

Sergio Ramos poznat je kao vješti medijski manipulator, koji zna kako treba podinuti svoju cijenu tijekom pregovora.

Čini se da su ovog puta pregovori definirani limitima Real Madrida.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.