Sergio Aguero: Svaki dan razgovaram s Leom o temama koje ne mogu podijeliti

Srijeda, 02. lipnja 2021. 14:39 Napisao/la  SC
Zajedno su postali olimpijski pobjednici
Zajedno su postali olimpijski pobjednici

Sergio Aguero postao je igrač Barcelone što je navijačima katalunjskog kluba bila prva najava da Leo Messi ostaje na Camp Nou.

- Naravno da se nadam da ću igrati s Mesijem, o tome će odluku donijeti Leo i klub. Bila bi mi čast igrati s njim u Barceloni, igrao sam s njim u reprezentaciji. Ako ostane, a mislim da hoće, pokušat ćemo dati sve od sebe za klub. Razgovarao sam s Mesijem, razgovaram s njim svaki dan o temama koje ne mogu podijeliti s javnosti, kaže Aguero.

Messi i Aguero veliki su prijatelji od rane mladosti, Messi je godinu dana stariji, zajedno su igrali u mladim uzrastima za argentinsku reprezentaciju, zajedno su postali U-18 svjetski prvaci 2005. godine, zajedno su osvojili olimpijsko zlato 2008. godine,...

Jedino još nisu zajedno igrali u nekom klubu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.