Sandro Rosell progovorio o slučaju Negreira, predsjedniku Barcelone opet prijeti zatvor

Utorak, 03. listopada 2023. 14:43 Napisao/la  SC
Sandro Rosell
Sandro Rosell

Sandro Rosell ponovo će se naći na optuženičkoj klupi zbog sumnjivih rabota dok je obnašao funkciju predsjednika Barcelone.

Već je odslužio zatvorsku kaznu dvije godine zbog financijskih malverzacija, sada mu opet prijeti zatvor u slučaju Negreira:

- Plaćali smo Negreiri za izvještaje i za tajnost tih dokumenata. To radi svaki klub i to je normalno. Je li to imalo ikakvih utjecaja na suce? Nije! Optužuju nas bez ikakvih dokaza, pregledali su sve i ništa nisu našli. Već su nas proglasili krivim i optužuju nas bez ikakvih dokaza. Svakih četiri, pet godina nađu nešto da optuže Barcelonu. Prvo je bila La Masija, zatim Negreira i za nekoliko godina će biti nešto novo. Kažu da smo mu platili sedam miliona eura, ali za koliko godina? Ako računamo prosjek, to je 4.000 eura za svaki izvještaj. S koliko novca smo ga onda kupili? Za 200 eura? U nogometu je sve skupo, a mi smo davali 4.000 eura da bi nas netko štitio od žutih kartona ili penala? Smiješno, rekao je Rosell.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.