Ronald Koeman otpisao Luisa Suareza i Ivana Rakitića

Nedjelja, 23. kolovoza 2020. 14:09 Napisao/la  SC
Rakitić i Luis Suarez
Rakitić i Luis Suarez

Luis Suarez i Ivan Rakitić nalaze se na vrhu transfer-liste otkada je trener postao Ronald Koeman.

Nizozemski stručnjak počinje rekonstrukciju momčadi u kojoj neće biti mjesta za urugvajskog i hrvatskog reprezentativca.

Prodaja Luisa Suareza (33) i Ivana Rakitića (32) nameće se kao nužnost s obzirom na njihovu igračku dob, Barcelona se nada još nešto zaraditi.

Luis Suarez ima ponudu Ajaxa i klubova iz MLS-a, Rakitić bi se rado vratio u Sevillu čiju je pobjedu u Europskoj ligi proslavio kao da je igrao protiv Intera.

Arturo Vidal također je na prodaju, ali njega Barcelona želi držati do kraja prijelaznog roka zbog moguće zamjene.

Vidala želi nekoliko velikih europskih klubova među kojima se ističe Inter, poznato je da Barcelona iz Milana pokušava dovesti Lautara Martineza.

Sergio Busquets također je pred izlaznim vratima, njegov je status nešto drugačiji zbog toga što spada u skupinu domaćih igrača koji su zadužili klub.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.