RONALD KOEMAN

VAR se koristi samo protiv Barcelone

Subota, 24. listopada 2020. 21:23 Napisao/la  SC

Trener posegnuo za provjerenim alibijem

Ronald Koeman
Ronald Koeman

Ronald Koeman posegnuo je nakon poraza (1:3) Barcelone od Real Madrida za provjerenim alibijem, optužio je suca Juana Martineza Munuera i VAR za dosuđeni kazneni udarac:

- Odigrali smo dobro, stvorili smo prilike. U drugom smo poluvremenu bili dobri, teško je to razumjeti, nismo zaslužili izgubiti utakmicu. Nisam razumio neke sudačke odluke. Odluka o penalu utjecala je na krajnji rezultat. Sve do kazne, dobro nam je išlo, kazna je imala velik utjecaj. Ne razumijem VAR. Mislim da VAR postoji samo da se koristi protiv Barcelone. Takva se povlačenja stalno događaju! U pet utakmica ove sezone nismo imali koristi od VAR-a. Nismo zaslužili ovako izgubiti. Rekao sam sucu da se nadam da će mi netko moći objasniti kako VAR radi u Španjolskoj. U pet utakmica VAR se koristio samo protiv Barcelone. Nikada u našu korist. Ni za penal na Messiju protiv Seville, kao ni za dva crvena protiv Getafea. Pitao sam ga zašto postoji se VAR koristi samo protiv Barcelone. Nisam razgovarao s Lengletom o spornom duelu. Mislim da je prije bio prekršaj Ramosa nad Lengletom. To je bilo povlačenje, ali nedovoljno da se onako baciš na zemlju ... Ako te tako povuku, moraš pasti naprijed, a ne unatrag. Normalno je da igrači Real Madrida pokušavaju iskoristiti ovakve situacije jer dobivaju penale. Ne želim više razgovarati o tome, ali bio je to presudan trenutak u utakmici, kazao je trener Barcelone.

Inače, uživo je izgledalo da je Sergio Ramos samo "remplao" po zraku nakon povlačenja, ni igrači Real Madrida nisu se bunili na prvu...

Usporena snimka pokazala je da je Lenglet povukao za dres Sergija Ramosa prije "remplanja" čime je onemogućio kapetana Real Madrida stići na loptu.

Dakle, prvo se dogodio prekršaj, a tek je onda Sergio Ramos sa zadrškom prilično loše pokušao iznuditi prekršaj.

Sudac je jedino pogriješio što nakon dosuđenog penala Sergiju Ramosu nije pokazao žuti karton zbog simulacije.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.