RONALD KOEMAN Ne znam moram li uvjeravati Messija ili ne, on je igrač Barcelone

Srijeda, 19. kolovoza 2020. 20:05 Napisao/la  SC
RONALD KOEMAN Ne znam moram li uvjeravati Messija ili ne, on je igrač Barcelone

Ronald Koeman na službenom predstavljanju morao je odgovarati na pitanja o Leu Messiju, od novog trenera očekuje se da uvjeri Messija da ostane u Barceloni:

- Ne znam moram li uvjeravati Messija ili ne. Normalno je da kao trener želite imati najboljega igrača na svijetu u svom timu, a ne obrnuto. Želim raditi s Messijem, bit ću sretan ako želi ostati. Moram razgovarati s njim, jer je on kapetan momčadi. Razgovarat ću s nekoliko igrača. U slučaju Messija, nadam se da će biti ovdje još mnogo godine. Ono o čemu ćemo razgovarati ostaje među nama, postoje privatne stvari između igrača i trenera. Razgovarat ćemo o onome što misli o Barceloni i onda ću donositi odluke. Messi ima još jednu godinu na ugovoru i igrač je Barce. Želim ga u momčadi, kazao je Koeman.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.